Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

{Sales} Biotherm Lovers

  • Monday, April 9, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...


    Korang pengguna Biotherm tak?

    Sofia pernah nampak drama-drama korea..pelakon-pelakon diorang nih kebanyakannya tayangkan product nih..ada yang kata, product dari korea memang terbaik untuk kulit kita..agaknya sebab tuh, Dato' Siti buat product die kat korea ekkk..memang terbaik la tuh..

    Tapi untuk sofia, tak serasi sangat ngan product korea..tak semua la kot..pernah try 1,2 jenis..tak serasi..kulit sofia nih jenis yang berminyak..sebab tuh payah sikit nak jumpa yang serasi nih..

    So, bagi korang yang memang ada plan nak try atau memang pengguna nih kan..



    Korang try la pergi kat web nih yang ada jual Biotherm ni..+ siap ada discount lagi yer!!

    Jadi agak berbaloi la kalo korang try tengok jenis-jenis product Biotherm yang diorang jual..mana tahu ada product yang memang korang carik satu Malaysia nih tak ade..tapi kat situ pulak ade..dah la siap discount lagi...

    Dah tak payah korang nak habiskan minyak atau tenaga mencari, dengan hanya klik-klik, product tuh akan sampai depan umah...

    Meh tengok sini



    0 comments: