Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Review

  • Monday, April 16, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..



    Meletup citer nih!!!

    Lepas Hunger Games, citer nih memang conquer kat wayang..antara yang terbaik bagi sofia

    Serious sofia memang takde tergerak pun sebenarnya nak tengok citer nih masa memula dulu..even sebelum tayang lagi..sofia tak de la rasa nak tengok..sebab ingatkan ianya biaselah lawan-lawan askar nih..boleh tengok, tapi untuk layan kat movie..serious malas..

    Sekali, bile tengok orang banyak gile comment positif pasla citer nih ngan adik sofia yang dah tengok dulu citer nih pun kata memang best giler..barulah sofia nak layan..hahaha

    Citer nih kalo tak silap sofia diorang amik daripada game..waahh, zaman sekarang nih memang bukan novel je jadikan filem, games pun dijadikan filem..huaaa..memang syokkk



    Sofia memang tak sangka dan tak tahu pun yang Rihanna berlakon citer nih..sebelum nih atau masa awal-awal lagi masa premier pun, sofia tak penah dengar langsung yang si Rihanna nih berlakon..

    Kire tabik spring la jugak kat Rihanna, tak delah diorang nak gembar-gembur kan yang die berlakon citer nih..

    Mana nak perasan kan, before nih kenal Rihanna dengan fesyen die..makeup die semua, tapi bile dalam filem nih die hanya pakai seragam je..mana nak kenal..



    Bagi sofia oklah die berlakon..memang ok..

    Citer nih macam combination citer transformes dengan pearl habour..memang syokkk..

    Untuk sofia, korang yang kaki movie nih, patutla layan citer nih..serious tak menyesal..best best!!



    1 comments:

    e.t.t.y said...

    best gila kan cite ni. sebelum pergi wayang, dah fikir, msti tido dalam panggung ni. sekali tu, tak berkedip mata *tipu.