Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pure Beauty

  • Thursday, April 12, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...



    Kulit bersih..licin bak kulit artis korea?

    Siapa tak nak kulit macam diorang kan..sofia rasa, bila dah jenis yang kemaruk kpop nih..sure sikit sebanyak akan terpengaruh dengan cara diorang kan..terutama tang penjagaan kulit nih..

    Kalau sebelum ni sofia citer pasal product Biotherm..kali nih sofia nak share pasal Pure Beauty pulak..

    Yang ni..seriously tengok dengan mata sofia keberkesanan nye la..sebab adik sofia sendiri memang pakai..dan die beli pun atas orang yang check kulit die..



    Kulit Azirah nih memang jenis minyak + jerawat..kadang-kadang jerawat die pun..haihhh...sofia rasa ada masa buat die give up pun ada nak betulkan kulit die nih..

    So, beberapa bulan lepas, die pegi Alamanda, untuk carik product yang suai untuk kulit die yang macam-macam cerita tuh..

    Azirah nih sebenarnya, macam-macam dah try..Mycin t3 tuh pun die dah guna..yang bau asid die..perghh sumpah kuat..tapi tak lama boleh buat kulit die bertahan tanpa jerawat..garnier jerawat tuh pun sama..tak lama dapat tahan..

    So, bila die pakai nih..memula sofia sendiri tak confident..tapi bila dari mula die pakai sampai sekarang..nampak la bezanya..sekuarang-kurangnya jerawat die tumbuh time die punye hormon nak 'period' je..

    Alhamdulillah..product nih suai jugak buat Azirah nih..



    Atleast kulit die getting better dari before nih..tapi tak delah mendadak terus 100% perfectly..slow-slow nampak kesannya..hopefully, product suai sampai bila-bila untuk Azirah nih..kalo tak..jadi macam sofia, sentiasa kena bertukar-tukar..sebab kulit senang immune dengan product yang digunakan..penat nak layan kulit sendiri....aishhh~

    So, siapa nak maklumat lanjut pasal Pure Beauty nih, boleh click sini



    2 comments:

    Vivienne said...

    herm...my skin are far better than the korean artist!!! wuuu.

    Vivienne said...

    my skin are far better than the korean super stars....