Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pulang Sudah

  • Tuesday, April 3, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...



    Arinih kire first update untuk bulan April..setelah 3 hari berlalu..sofia tak buat auto-publish entry sebab last week agak busy sebelum sofia bertolak untuk release tense dengan adik sofia, Hazirah


    Dekat twitter sofia banyak la menceceh pasal kat tepi laut semua..tapi untuk update entry time khusyuk layan angin tepi laut tuh memang tak leee..sebab bukan senang nak dapat peluang nikmati rehat macam nih..jadi sofia gunakan peluang yang ada dengan sebaik-baiknya..

    Seriously, tak usik langsung komputer yer..

    Ambik gambar pun tak sangat...kitorang pegi sane tak de bawa kamera pun...


    Sebenarnya, perjalanan kali nih merupakan yang pertama setelah suami sofia meninggal..bila tengok laut memang touching gile..nak-nak bila tengok family orang lain..diorang jalan dengan suami n anak-anak diorang..bahagianyaaa rasa...

    Sofia tak mengharapkan untuk merasainya sekarang nih sebab suami sofia dah tak ada..cuma, sofia tengok kebahagiaan mereka-mereka yang ada family, jelas kat muka diorang..tapi sofia tak dapat nak rasainya..

    Bila bercuti nih lagi buat sofia rasa rindu sangat-sangat pada suami sofia..sebab last sekali sofia ke tepi laut adalah bersama suami waktu ke Sabah dulu..setiap detik kat Sabah tuh memang masih lagi sofia terasa..

    Ya Allah..hambaMU ini amat lemah sekali..berikanlah kekuatan kepada hambaMU ini agar dapat menghadapi dugaanMU ya Allah...sesungguhnya, hambaMU ini terlalu merindui Mohd Syukri Hj Ahmad..

    1 comments:

    nUR_rOsALiNdA said...

    Sabar ye Sofea...
    Banyak sedekahkan Al-Fatihah buat Arwah..Insyaallah tenang dia di sana..AMIN!!~