Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My Weekend

  • Tuesday, April 24, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...



    Kalau dulu pantang je weekend sofia sure akan merayap..penat ke tak keje sepanjang minggu tuh..kalau weekend nih jangan arap lah sofia nak ade kat rumah..

    Tapi tuh dulu...sebelum syuk pergi..

    Sekarang lain..sofia lebih suka duduk rumah..yes..im preferred to stayed at home..rehat..sambil layan program kat tv atau layan DVD yang dah sampai 3 kotak..tuh pun sofia tak amik semua yang ade kat Muar..mana yang best je sofia bawa Putrajaya..hehe

    Tapi idoklah bermakna sofia nih tak kuar uamh langsung..dah kalau barang ada yang abis ke ade benda yang nak di beli atau pun ade movie yang memang ditunggukan memang le sofia akan keluar..apa-apa pun bergantung pada mood jugaklah..hehe


    Ari Sabtu petang, sofia layan Iron Man..yerrr citer nih dah lapuk..dan untuk makluman, citer nih sofia dah tahu jalan ceritanya..dan percaya atau tak..sofia belum pernah tengok yang 1st movie nih..haha even dah ada dvd depan mata..tak sempat nak tengok..hehe

    Nih weekend lah dapat layan dvd..see..even tak keluar rumah, sofia still ada benda yang nak di layan..

    Act, dvd yang sangat banyak tuh semua suami sofia yang sediakan untuk sofia time sofia keje kat Johor dulu..almaklumlah..situ ape yang ade..sofia dah terbiase keje sebelum yang kat Johor tuh..sofia kan keje KL..asal boring ke stress ke..sure punye la sofia layan movie..Mid Valley depan umah je kan..

    Tapi bila dah pindah Johor memang tak laaaa nak dapat layan tuh semua..so, tuh yang suami sofia sediakan macam2 cerita..tapi tuh pun tak semua sofia dah tengok..hehe



    Lagi pun, sebelum sofia layan movie yang dinanti-nantikan nih..baik sofia check movie setiap avenger nih satu persatu..haha..baru sedap nak tengok yang sekali ramai-ramai berkumpul nih..

    Tapi kan, yang Captain America tuh tak best la bagi sofia..arapkan muka je handsome..tapi jalan cerita tak sedap sangat..

    Hulk, dulu kecik-kecik suke tengok cartoon ngan series die..ermm yang movie punye, sofia pun tak hingat dah tengok ke belum..hehe nanti recall balik la..




    0 comments: