Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

KFC Half Price

  • Friday, April 13, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...




    Hari nih pembukaan dengan pasal makanan..maklumlah, next monday, office sofia ada buat port luck..dan sofia diminta untuk buat mee bandung..huwaaaa! besar menu tuh..

    Setakat nih baru sekali je sofia buat..tuh pun untuk adik-adik sofia buat..tak penah nye untuk orang luar nih..

    Dah la untuk family sendiri..adik sofia yang Azirah tuh la tukang check rasa die ok ke tak..kalo tak die akan modify kasik ok..haha..

    Yeszz..Azirah tuh kalo bab makan memang die lah juara..dah nama pun suka makan..kalo tak reti masak memang tak patutla kan..

    Ok, cukup pasal mee bandung tuh..nanti next week bila dah jadi sofia share ape kisahnye..

    Kali nih, sofia nak bagitau korang yang KFC sekarang nih tengah buat discount..wahh aii..sekarang nih macam banyak betul discount bagai nih..




    Dari muka sampai ke isi perut..semua kasik discount..rezeki..rezeki kan..


    Jadi, siapa yang minat dengan KFc nih, boleh lah ke KFC yang berdekatan..Dari muka sampai ke isi perut..semua kasik discount..rezeki..rezeki kan..


    Korang boleh check maklumat lanjut pasal KFC half price nih kat sini

    0 comments: