Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Halal Korean Restaurant

  • Friday, April 13, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...



    Siapa suka makan makanan korea? Nak-nak yang jenis BBQ..bakar-bakar tuh...

    Sofia memang senang sangat-sangat terpengaruh dengan korea nih..tapi so far alhamdulillah..fesyen diorang still sofia boleh tapis..cuma cara pemakanan diorang..

    Kadang-kadang bila tengok drama korea yang pasal diorang makan ke masak...haha seriously, sofia amat amat amat terliut..

    Penah dulu time study addicted maggi sebab asyik sangat tengok citer korea nih..sampai pengaruh pemakanan sofia..hehe

    So, bagi yang jenis yang suka makan makanan korea nih, sofia nak suggest satu tempat makan..yang pastinya halal..




    Korang boleh la try pegi makan kat Sweetree nih..dan jangan risau sebab ianya dijamin Halal yer..



    Macam yang tertera kat gambar nih, restaurant nih tutup ari Ahad..

    Ahad semua orang mahu cuti la..rehat-rehat..jadi chef diorang pun mahu jugak rest la..

    So, siapa yang berminat plan nak makan sini, boleh la click sini



    0 comments: