Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Mirror Mirror On The Wall

  • Thursday, April 5, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..




    Semalam, berjaya jugak sofia dengan member-member office yang lain balik awal..hehehehe..paling suka betul bila bosz2 kitorang seperti memahami keadaan kitorang yang dah tak berdaya dah...

    Busy..memang busy minggu nih...huh, penatnya bukan main bile sampai umah..dah la penat bercuti pun tak habis lagi...

    Nih pagi nih pun nyaris-nyaris sofia nak terlajak bangun dah..nasib baik lah sempat lagi nk punch card..fuhhh~

    Ohh yeee, demi meraikan kejayaan yang berjaya balik punctual semalam, adik sofia Hazirah tuh belanja tengok wayang..haha..suke-suke..even penat pun, tapi bile masuk tang tengok citer nih..tak kisah lah..ala, bukan buat apa pun..duduk atas kerusi tengok citer sambil makan..bagi sofia tuh dah cukup seperti berehat..




    Citer yang sofia tengok adalah citer MirrorMirror..maybe ramai jugak yang dah tengok citer nih..sofia agak kelewatan sikit..disebabkan kesuntukan masa untuk tengok movie selalu..di tambah pulak dengan terlalu banyak citer best skg nih..terpaksa lah sofia letak angka giliran untuk setiap movie yang ada nih..hehe

    Lily Collins yang memegang watak Snow White nih memang cantik...sangat cantik..bagi sofia yang perempuan nih dah buat sofia bercakap dalam hati, 'haihh..cantiknya ciptaan Allah nih..' apa entah lagi lelaki kannn...

    Ditambah pulak dengan make-up as Snow white yang putih melepak dengan bibir yang merah + rambut yang hitam..buat la si Lily nih menyerlahkan lagi kecantikan die..



    Hero nya pulak dilakonkan oleh Armie Hammer as Prince Alcott..ermm..boleh lah...adik sofia cakap, citer nih best sebab hero die handsome..handsome sangat ke?ermmm...just ok je kot bagi sofia..not my taste la..*sebab tak de rupe syuk..jadi sofia tak berminat nak kata die handsome..hehe*

    Watak si Prince Alcott nih memang lawak arr..dalam nih asyik macam kena buli je..macam jadi mangsa keadaan kepada si Queen ngan si dwarf tuh..ape lah nasib, jadi prince handsome tapi asyik kena buli pulak..



    Dan yang paling buat sofia tertarik nak tengok citer nih sebenarnya, si Julia Roberts nih..seriously, tak pernah tengok die berlakon watak antagonis macam ni..yelah, selama nih die lah heroin cerita kan...

    Bagi sofia Julia memang hebat dan still cantik! seriously..die cantik..even dah nampak die tuh dah tua..tapi still cantik..



    Bagi sofia, cerita nih, untuk korang santai, rehat-rehat lepas kerja, sesuai kot cerita nih..jalan cerita macam yang kita pernah dengar pasal Snow White lah..tapi agak berlainan sikit dengan karakter-karakter yang ada dalam cerita nih..

    Gaun diorang tuh memang cantik-cantik la..unik tapi tak seunik gaun atau baju-baju dalam Hunger Games..hehe



    0 comments: