Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Wedding Theme 2012

  • Thursday, March 29, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..


    Sekarang nih memang ramai orang dah bertukar status..setiap hari ada je berita pasal kahwin ke tunang ke..semuanya pasal status masing-masing..apa pun sofia ucapkan tahniah untuk diorang..

    Hal ini bukan sahaja terjadi kat Malaysia tapi kat oversea pun sama..

    Macam movie yang setiap minggu ada je citer baru..macam tuh la juga hal wedding nih..

    Baru-baru nih ramai yang update pasal citer Hunger Games nih..kalau tak silap akan mula tayang hari ni..dan siapa yang dah tengok premiere untung la..

    Ada yang sampai tengok 2 kali movie nih..nampak hebat movie nih..


    Hunger Games ngan Wedding..dedua berkait rapat sekarang ni..sebab sofia baru terbaca yang punya lah fanatik dengan citer nih..dah ada orang amik movie ni untuk jadikan wedding theme diorang..

    Fuhhh..memang sangat fanatik!


    Nih antara yang sofia dapat pic nih..and credited to BuzzFeed

    Klik pada buzzfeed kalau nak tengok gambar-gambar wedding yang gune movie hunger games nih as wedding theme diorang..



    Nasib baik dah kawin..kalau tak boleh juga jadi sumber inspirasi nih..tapi tak mau la citer cam hunger games nih..abis semua jadi warrior nanti..hehe

    2 comments:

    mizzura said...

    salam...hi sofia...

    hunger games tu mmg cerita pasal wedding ker...lama dh tak tengok movie ni...mmg ngah usha cerita apa yg baru..bole la put in list:-)

    Isteri kepada Suami said...

    Wsalam..hi.. :)

    eah tak dela..cite nih citer action sebenarnye..tp diorg boleh buat tema kahwin plk..tuh yg rs mcm unik..hehe