Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Selera Besar

  • Thursday, March 29, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..


    Azirah ni sekarang tengah kat rumah..lepas amik result SPM die hari tu, die terus duk rumah..membesarkan badan..hehe..menternak lelemak yang ada..*jgn mare yer Azirah..*

    Sepanjang dia duk rumah nih, hamboi bukan main setiap kali nak waktu lunch je..die kasik update TL twitter die ngan lauk-lauk kat rumah..


    Dah tuh siap mentioned untuk sofia ngan Syaza..mentang-mentang kitorang nih je yang tak ada kat rumah...siap nak mentioned lagi ekk lauk kat rumah..

    Ha tuh sofia crop kan antara yang die mentioned kan lauk-lauk kat rumah..sorry la yer, bila under office punye line, sofia tak boleh show picture lauk nye..tuh yang pic tuh tak nampak..sofia nampak bila lepas tu sofia on BB..tuh yang nampak lauk nye..

    Time die duduk dengan sofia..haha makan memang tak cukup punye..sofia pulak sekarang nih bukan jenis nak makan sangat..jadi, die terpaksalah makan apa yang ade je kat rumah tuh..haha nasib la..*along memang target awak bila duduk dengan along, berat awak turun at least 5kg ok!*

    Dera tak dera..along tak kesah..nih pun untuk awak jugak, yer!

    Dearest Azirah...ha tuh dah makan bukan main sedap kat rumah tuh..agak-agak lah makan..kang rosak awak punye berat yang dah ok tuh kan...

    Ohh ye, btw, sofia minta maaf picture TL nih sofia terpaksa hide kan id sofia n adik-adik sofia..actually, sofia tak nak ada orang yang kitorang adik-beradik tak kenal tapi nak stalker kitorang..bgai kitorang, twitter kitorang adalah PnC..apa yang pernah terjadi kat sofia before nih memang sofia jadikan pengajaran and sofia tak nak leka lagi even setitik..maybe yang dulu peluang tuh datang dari sofia..sofia silap juga..tapi kali nih..tak de dah..sofia lebih berhati-hati..apa-apa pun, sofia minta maaf yer..

    0 comments: