Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pencinta Rambut

  • Tuesday, March 20, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum..



    Arini lambat pulak sofia publish kan entry..sorry yer..sofia tadi pegi appointment doctor..and ni baru nih dapat masuk office n ngadap blog..act sofia dapat MC arinih..tapi still pegi office juga sbb dah janji untuk discussion isu system..pasal hospitality nih semua nanti sofia cerita..

    Cuma arinih nak sambung sikit lagi pasal activity on my weekend..isu si rerambut..adik-adik sofia, diorang tengah kemaruk buat collection rambut nih..


    Haha..nih abah tengok rambut anak kesayangan die jadi macam nih..sure pengsan..nasib baik tak jadi beli..


    Dah la panas terik..nasib baik ada booth Mountain Dew..dapat la minum air sejuk...legaaanyaaa~


    Seperti yang entry semalam..memang satu nih jelah pilihan hati diorang..gaya afro..nasib baik jual satu color je..kalau tak mau diorang cari macam-macam color sebab nak pakai ikut fesyen baju agaknye..


    Yang pakai tudung pun nak juga pakai gaya rambut nih..


    Hehe..si Haziq pun joined pakai..eah, sebenarnye..ibu sofia pun ada test sekali pakai ni kat umah..abah tengok dari belakang buat muka..

    abah cakap, "sama je ngan anak-anak die.."

    haha..

    untuk makluman korang, rambut afro nih bukan di buat dari bulu-bulu atau rambut-rambut macam real rambut palsu tuh..nih di buat dari benang nilon rasanya nama benang tuh..kire benang yang keras sikit..yang susah nak putus tuh..

    Kalau rambut betul..memang tak le kitorang nak beli..takut jadi macam ada satu cite hantu korea ke jepun yang pasal wig..macam mana sebenarnya diorang hasilkan wig nih..heeee...serammm~~

    0 comments: