Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Movie..Movie..

  • Friday, March 30, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...



    Selamat berhari Jumaat..bila dah jumaat je, mula sofia akan rasa cepat gile masa berlalu..tup-tup dah jumaat..rasa macam baru je last week sofia cuti panjang balik Muar..nih dah Jumaat balik..

    Dalam masa yang berlalu dengan pantas ni, tanpa sofia sedar juga..suami sofia telah pun 282 hari meninggalkan sofia..lama..sofia sendiri tak sangka, yang kitorang boleh berpisah..betul-betul punya berpisah dengan sebegini lama..memang inilah yang pertama buat kami terpisah lama macam ni..

    So, bila dah nak masuk weekend nih..mula lah rasa cam menggatal nak pegi tengok wayang..tapi sekarang nih, kalau citer yang cintan-cintun nih..ermmm sofia akan pikir 3-4 kali untuk tengok..sebolehnya sofia akan elak..

    Sofia lagi rela pilih cartoon..

    Tu yang time adik-adik sofia datang Putrajaya, sofia pilih tengok Seefood..citer nih memang hebat lah..sebab time sofia tengok nih kejap gile dah tgl bape seat je..dan waktu nih pun bukan lah hari first diorang tayang..dah masuk beberapa hari jugak..still dapat rating jualan yang paling laris time tuh..


    Tapi citer nih memang puas hati lah..jalan cerita yang lain dari lain..banyak information juga yang kita tahu pasal kehidupan di lautan..

    Ada babak yang buat sofia tersentuh..pasal pencemaran laut..selama nih sofia tak penah rasa peduli pun pasal pencemaran laut..tapi bila tengok dalam citer tuh part yang pencemaran tuh..kesiannya sofia rasa..

    Macam kite manusia, parents nak kena make sure anak-anak die dapat makanan yang sihat..dan terlindung dari bahaya-bahaya...

    Sofia harap adik-adik sofia tengok citer nih bukan sekadar suka-suka je tapi amik information dan moral yang ada dalam citer tuh juga..esp Chibby..


    Kalau korang tengok first pic tuh..punyelah panjang kan tic..haha pe tak nya..semua adik-adik sofia bawa tengok kecuali Haziq..die tuh memang anak dara sikit..tak suka merayap ke keluar tak tentu pasal..

    Anak-anak abah memang dah terbalik..yang perempuan suke merayap..yang lelaki pulak suka duk rumah, eah tapi Chibby tuh tak la..die memang pantang je kalau dapat peluang tengok wayang..tapi kalau umah sofia ada wifi..memang ada potensi la die duduk rumah joined abang die..


    Gambar-gambar nih hari yang sama sebenarnya kitorang tengok wayang..tapi citer pasal wayang nih dah lama sangat sofia peram..hehe..lupe nak publish kan..


    Nih dah berpeluh-peluh duk kat Hot Balloons nih..pastu masuk wayang, memang tak rasa sejuk pun..cuma dapat rasa keringkan peluh je..hehehe...nasib la sape yang duk sederet dekat-dekat kitorang time nih..

    0 comments: