Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Digi WWWOW Awards

  • Wednesday, March 28, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..


    Sape pengguna tegar Digi? Boleh dikatakan lah baru juga sofia guna Digi nih sebenarnya..not the first time..tapi, boleh dikatakan first time yang betul-betul guna Digi sekarang nih..pernah dulu sekali tukar no Digi sebab konon-kononnya sofia merajuk dengan suami sofia..tapi, dah nama pun rumah dekat..elak macam mana pun..memang die dapat jumpa punye..hehe..

    Kire tuh sweet memory sofia pasal Digi nih la..

    Tapi..sekarang nih..bukan pasal line telefon Digi yang sofia nak share..tapi pasal Digi telah buat satu anugerah khas bagi pengguna-pengguna Internet..Sebenarnya, awards ni bukanlah kali pertama..tahun sebelum ni pun dah ada awards nih..


    Dari apa yang sofia tahu mengenai awards ni, ia ada pelbagai kategori yang dipertandingkan..antaranya ialah blog, pembangunan aplikasi tempatan yang mana ini dikatakan kategori baru yang dinamakan Samsung App of The Year dsb...

    So, ini memberi banyak peluang kepada developer-developer application atau website kat sana untuk mengembangkan lagi bakat korang yang sedia ada..sofia sure sangat banyak gila developer kat luar yang super kreatif boleh joined nih..

    Bagi yang berminat dengan Digi WWWOW Awards ni, boleh la klik sini!

    0 comments: