Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Cepatnya

  • Thursday, March 22, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • Assalamualaikum...


    Morning!! selamat berhari khamis ea..dan bagi yang bekerja..selamat bekerja..sofia hari nih cuti..cuti yang kononnya sebab Azirah tuh pegi amik result SPM..tapi sekali semalam rupenya result die..so, dah apply pun cuti nih..cuti jela..

    Mula-mula ingat dapat lah berehat cuti nih..sekali tak lah..sofia still ada urusan nak kena uruskan..setlekan passport..jumpa doctor..n macam-macam lagi rupanya nk kena buat..tuh semua ibu sofia yang ingat kan..hehe..kalau tak memang tak le membuatnya tuh..


    Sofia rasa cepat betul masa berlalu la..baru je rasa diorang datang sini..nih tup-tup dah nak seminggu jugak diorang mula sekolah ek..

    Ohh sungguh sofia tak sedar masa berlalu dengan teramat-amat pantas...


    Nak tunggu next cuti sekolah? ermm macam tak lah..ada program lain yang menanti..tapi tak semua family member sofia joined..


    Haihh..rasa nak ulang balik je time diorang datang sini..meriah betul rasa rumah tuh..kalau tak nak arapkan sofia ngan Azirah jelah..

    Bila kita dah besar, rasa seronok sebenarnya ade adik-beradik ramai ni..even kadang-kadang buat kita rasa pening kepala dengan gelagat masing-masing..


    Yang paling best ialah....dapat makan masakan ibu dari pagi...tuh memang superb!!

    Bak kata Azirah, rasa macam betul-betul jadi perantau bila sekali-sekala baru dapat makan masakan ibu..haaa...baru awak tau..selama ni makan nak sedap je kan...

    Ibu selalu cakap masak simple je..tapi yang simple tuh la buat kitorang tambah berkali-kali..





    Dapat bayangkan perasaan ibu bila anak-anak ngan abah bukan main selera makan masakan die..sofia hanya dapat laluinya beberapa kali je dengan suami sofia..bila tengok keadaan dia yang selere sangat makan masakan kita..rasa die sukar untuk digambarkan..lebih dari rasa seronok..

    Al-Fatihah buat suamiku, Mohd Syukri Hj Ahmad..semoga kita tetap akan bertemu di sana nanti

    1 comments:

    Zie Madini said...

    al-fatihah buat arwah syuk. kesian sofia...harap sofia semakin kuat mengharungi dugaan dari ALLAH ni. terkejut zie baca komen sofia yg informed sal arwah syuk

    tak dpt zie bygkan if zie di tempat sofia :( Allah swt lebih sygkan dia...