Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ada Apa Waktu Hujung Minggu #2

  • Monday, March 19, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum...



    Berlalu lagi hujung minggu..bila dah masuk Isnin, sure la baru lepas weekend kan..weekend sofia kali ni lebih seronok dari yang sebelum ni..mana tak nye..dengan cuti sekolah lagi..lagi banyak lah aktiviti yang sofia buat untuk adik-adik sofia..even sofia tak dapat cuti..tapi, alhamdulillah..im still can manage my time for my family..

    Moto hidup sofia senang je..apa pun, family my first priority..office, will come after it ^__^

    Cuma, bila time sofia kerja tuh, adik sofia yang Haziq la incharge..die nanti bawa lah mana-mana adik die nak pegi..diorang banyak pegi swimming budak-budak ni..sukahati la...


    Untuk minggu yang terakhir untuk cuti sekolah ni, rasanya ramai dah sedia maklum yang Putrajaya ada buat Hot Balloons..dah memang untuk penuhkan aktiviti budak-budak yang cuti sekolah ni..sofia bawa jugak la diorang ni pegi ke sini..

    Tapi panas teriknya ya Allah...subhanallah..

    Takpelah..payung kan ade kan...


    Lagipun, kat sini, siap ada booth pasal pilot ke pasal ape-apelah yang berkaitan penerbangan..jadi, sofia bawalah si Iqa ni..yang konon-kononnya bercita-cita nak jadi pilot..

    Takpelah, ape pun cita-cita adik sofia..as akak..kite patut support diorang dari belakang kan..tak kesah la ape pun..janji pointer awak semua elok..macam mana dulu parents sofia boleh terima sofia yang amik komputer, lari jauh dengan bidang Biologi kannn..dah tak minat nak buat macam mana..alhamdulillah, parents sofia boleh terima sofia ambil komputer dan apa yang diorang selalu pesan kat sofia..apa pun course awak..janji pointer awak tuh yang terbaik..tuh yang kena jaga..


    Ada banyak sangat booth time ni..tapi pack gile dengan orang..pegi mana yang rasa perlu jelah..

    Adik-adik sofia nak sangat beli wig ni..suka sangat diorang semua main testing pakai rambut nih..tapi nampak suai pulak bile Chibby ni pakai..hehe..

    Yang beli ni si Syaza..tang pelik-pelik dan bukan-bukan, sila la passed kat die..


    Ha, nih la orangnya, yang kemaruk sangat dengan wig pesen nih..btw, gambar-gambar dalam nih semua dari blog Syaza ni..sofia punye memory card camera die pi pegang..

    "so, along amik la picture dalam blog awak yer.."






    Mungkin ni minggu terakhir nak hang out adik-beradik macam ni..lepas nih lama gile nak tunggu..yang terdekat nanti time raya kott..cuti sekolah bulan 6 pun, adik-adik sofia separate juga..ada yang tengah final exam..macam-macam..adik-adik dah besar..biaselah..masing-amsing ada urusan mereka..nih belum ade yang dah kerja..kalo tak lagi la susah nak berkumpul nanti..

    1 comments:

    Zie Madini said...

    lamanyaaa zie tak terjah sini. semakin cantik cik puan sofia ni ah :)