Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

3M

  • Tuesday, March 27, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..


    3M for...

    M = Mimpi
    M = Merapi
    M = Meraban

    Serious merepek punya mimpi malam tadi..sofia sendiri tak tahu la apa ke he nya boleh mimpi sampai tahap nih pulak..


    Ha nih ha..pelakon utama dalam mimpi semalam..Kim Hyun Joong (KHJ)..nak kata baru lepas tengok citer korea memang tak le..dah bulan jugak tak ngadap citer korea..ape ntah lagi nak ngadap citer yang KHJ nih berlakon..rasanya last tengok die time die buat performance untuk MAMA Awards.. tuh je la kot..

    Lain-lain kadang-kadang ada jugak review VC die ke ulang balik citer die..

    Tapi untuk bulan nih memang tak de langsung ngadap die..


    Tup-tup malam tadi boleh pulak muncul si KHJ ni..haihhh..sofia mohon untuk bertemu dengan suami sofia..tapi KHJ nih pulak yang muncul..

    To my sisters, azirah n iqa..dont get jealous..roh along jumpa roh KHJ ni malam tadi hehe..

    Yang memang jalan cerita merapu nya..mimpi sofia nih..si KHJ nih tercicir ngan group diorang..maybe ade buat show kat sini..pastu die merayap2..pastu tak reti nak balik..sofia jumpa dia kat mana ek tak hingat..pastu bawa balik umah..haha...

    Yang paling best siap bawa balik muar jumpa family..disebabkan kulit KHJ nih cepat merah bila kena panas..sofia sumbat die dalam bilik sofia kat Muar..aircond kasi paling low punya suhu..

    Sofia terjaga..lepas tuh siap cakap, hish mimpi ape nih..merapu sangat...sampai situ je mimpi sofia..tak berhasrat untuk continue mimpi sebab terlampau merapu...

    Hehe..diri sendiri yang tak boleh nak terima mimpi yang merapu meraban nih...

    1 comments:

    Rawlins byRawlins said...

    Ni mesti kuat tengok citer Korea nie
    Hehehehehe...
    Jangan Lupa Baca Entry Nie