Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

24 Mac

  • Friday, March 23, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • Assalamualaikum...


    Selamat Berhari Jumaat! dan Selamat Bekerja bagi yang bekerja..sofia pula still cuti arinih.. ^_^ Lama tak balik Muar..sekali dapat balik, biarlah duk lama sikit kat Muar nih..

    24 Mac..

    Antara tarikh yang selalunya family sofia buat makan besar antara family..tapi tuh pun kalo adik sofia yang Haziq tuh ade sekali..die tuh study jauh sangat kat Kedah..jadi kalau die ade, memang makan beramai-ramai la kami sekeluarga...tp kalau die tak balik, selalunya SMS ke call jelah kat die..


    Happy Birhtday Abang Aji!

    Tapi, tahun lepas, tanpa sofia sedari..tarikh 24 Mac ni..mungkin..suami sofia mendapat tanda dari Allah swt yang pertama..sebab, kalau ikut pengiraan 100 hari dari tarikh 1 Julai die meninggal, 24 Mac adalah hari pertama die menerima tanda awal..

    Ini bermakna..tinggal 100 hari je lagi..akan genaplah setahun pemergian suami sofia..


    Rasa macam baru je lagi die pergi..rasa macam baru je lagi sofia dengar suara dia..rasa macam baru je lagi lihat wajah die..rasa macam baru je lagi sofia mencium tangan die..

    Susah..tapi sofia tahu sofia harus lalui laluan ni dengan tabah..dengan berharap dan bergantung sepenuhnya kepada Allah swt agar diberi kekuatan untuk sofia terus mengharungi dugaanNya ini dengan tabah sehinggalah tiba masanya..

    0 comments: