Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

13 Mac 2010

  • Tuesday, March 13, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum...


    13 Mac 2010..

    Tarikh bermulanya detik perhubungan sofia dengan suami (waktu ni belum bergelar suami isteri lagi)..tapi nih la detik permulaan perhubungan kami yang secara rasminya..tarikh ni adalah tarikh secara rasmi sofia di risik oleh Mohd Syukri Bin Hj Ahmad..

    Bagi sesetengah orang, bila dah kenal tuh, tak perlu nak majlis risik bagai semua nih..tapi bagi family sofia yang penuh dengan adat..kami kena laluinya..lagi lah sofia yang sulung..perlu jadi contoh kepada adik-adik agar tak lupakan adat nih..

    Hurmm, act, sofia ada post kan entry time risik nih..tapi sofia dah tak jumpa..dengan gambar-gambar sekali hilang pulak tuh..

    Time risik nih, wakil suami sofia yang sarungkan cincin risik kat tangan sofia..time tuh, memang tak sangka pun ada adat sarung-menyarung nih sekali..nasib la sofia pakai baju proper..kalo pakai seluar basahan kat rumah tuh..buat malu je nak keluar sarung cincin..


    Gambar risik tuh sofia tak jumpa..laptop sofia pun pada Syaza..jadi sofia tak dapat nak letakkan gambar waktu risik nih..time risik memang sofia tak ada amik gambar dengan suami sofia..die pun tak datang..

    Tapi time tunang ada..3 bulan lepas tuh, kami secara rasminya bertunang..dan setahun lepas tuh kami secara rasminya jadi suami isteri..eah, act tak sampai setahun pun..cepat beberapa hari je..hehehe..

    Mengimbas balik setiap detik bersama suami sofia..kadang-kadang buat sofia terasa yang suami sofia masih ada bersama sofia..betapa rindunya nak kembali bersama dia..






    p/s: 29 hari lepas kami sah jadi suami isteri, suami sofia telah bersama dengan yang lebih berhak keatasnya..bersama Yang Maha Esa..

    2 comments:

    [sutera kasih] said...

    kak sofia apa kbr? lama x dgr kabar akak..sama2 sedekahkan Al-Fatihah buat arwah suami akak..

    Isteri kepada Suami said...

    Alhamdulillah sihat ^_^

    Sama-samalah kita..Al-Fatihah buat Mohd Syukri