Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Wow Putrajaya

  • Thursday, February 23, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • Assalamualaikum...



    Entry ari nih lebih kepada nak inform kan pasal karnival di Putrajaya yang akan berlangsung weekend nih iaitu dari 23 Feb 2012 sampai lah 26 Feb kalo tak silap..dan yang pasti sape yang suke tengok live konsert pun ada pada 25 Feb 2012..

    Sofia rasa macam lepas nih akan berderet event kat Putrajaya nih..mula dengan wow karnival nih pastu jom heboh (tak sure date bile) pastu dengan belon panas..ermm..meriah..banyak betul program kat sini..

    Jadi, siapa yang free weekend nih, boleh spend time kat Putrajaya..yang Wow Karnival nih banyak program..yang pasti sofia akan bagitau azirah ada pertandingan Crazy Chef..tak tahulah budak tuh nak joined ke tak..tapi, boleh lah tahan kalo die tuh masak..ermm, cuma sofia tak dapat la joined budak-budak nih kalo diorang nak joined contest kat situ..sofia ada urusan kat tempat lain..huhu..sedih juga la tak joined adik-adik sofia..

    Maklumat lanjut pasal Wow Karnival, boleh la click sini

    0 comments: