Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Loss

  • Wednesday, February 1, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum,




    Hari nih, siapa yang keje di Wilayah Persekutuan (Putrajaya, Kuala Lumpur dan Labuan) cuti..ramai yang sambung cuti esok dan lusa dan terus bercuti panjang hingga Selasa depan.. Selasa depan Thaipusam..memang ramai yang bercuti waktu nih..

    Kalau dulu, waktu cuti adalah waktu yang amat-amat sofia nantikan..sebab waktu cuti jela waktu yang ade untuk sofia spent time dengan suami sofia..sofia suka sangat berada dekat dengan dia..bersama dengan dia, segalanya menjadi mudah..segalanya menjadi bahagia..

    Korang bayangkanlah..bila dia dah tak ade nih..macam mana hati dan perasaan sofia yang sentiasa cuba..pretend to be happy..susah sangat-sangat..memang tak ada seorang pun yang tahu segala isi hati sofia melainkan suami sofia sendiri..even family sendiri pun tak begitu tahu apa yang tersirat..

    Sekarang nih, waktu cuti bagi sofia dah tak ada makna apa-apa pun..sofia lebih suka duduk sendiri daripada berjumpa orang..sofia tak nak jumpa siapa-siapa pun..selagi sofia boleh elak..sofia akan elak berjumpa dengan orang..

    Staring at the little dots in the sky
    Wondering which one is you
    Asking the same question, why?
    Only answer I know is that you knew.
    Sitting by the window, watching the rain fall

    Spent time di Fun-Fair bersama Chibby n Iqa

    Alone with the raging in my soul,
    I know not where to turn.
    I have opened up to some,
    But this raging makes me burn.
    My heart and soul are screaming,
    But I try to hold it..

    My Dearest Darling..
    I am not as strong as I thought I was
    Since you have been gone
    I sit and cry all night long
    to dusk to dawn.
    Another day comes and once again
    I have to face it without you by my side..

    Sofia rasa lama dah sofia pikul rasa nih..memang seksa bila menanggung rasa rindu nih..menghitung setiap detik bilakah akan tiba masanya untuk dileraikan terbukunya dalam hati nih..

    Waktu ke Majlis Perkahwinan Kak Bobo di UM

    A song plays, indicating a start of a journey.
    A woman sobs loudly, mourning her husband.
    One last chance to tell him all she wants,
    she just stands and stares, with her tears

    I closed my eyes,
    My tears rolled straight to the floor,
    All I wanted was to feel something more,
    I was torn inside,
    That was all I felt now that he had died

    You left this world
    Leaving my broken heart to mend
    I try to get over you
    But your soul is flying in the wind
    So its going to be like this
    Till the end.

    0 comments: