Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Food - Quality Time

  • Monday, January 30, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum,




    Kali nih sofia akan tunjukkan gambar-gambar makanan yang sofia dan family makan masa kat Medan..tak lah begitu payah untuk dapatkan yang Halal..cuma untuk dapat yang boleh terima tekak yang dah biasa cara masakan Malaysia mungkin kat situ yang kitorang jumpa payahnya..

    Tapi tak salah mencuba sesuatu yang baru kan..baru kita boleh putuskan ok ke tak..kalo belum cuba macam mana kita nak sahihkan pasal tuh kan..

    Kitorang try pelbagai makanan yang berstatus halalan toyyibban.. ^_^







    Nih jus alpokat atau kat Malaysia panggil Avocado..ermm, sofia agak payah nak telan..konon-konon takpelah, tak mahu membazir..sofia dah order yang ni..try jelah abiskan..tapi, bila tengok kak uda air alpokat die dah abis, sofia offerkan sofia punye nih bagi kat die..sofia terus amik jus oren minute pulpy tuh..ermmm, jus nih bukan jenis tekak sofia..memang pekat..tapi terlampau manis..tak boleh nak terus telan...


















    0 comments: