Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image
  • Friday, January 13, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum,


    Minggu nih, line tak berapa elok untuk sofia update blog..dan nih yang kedua untuk minggu nih..dahla line internet ups and downs..pastu dengan kerja yang agak high dan tahap mendesak sekarang nih antara faktor sofia tak dapat nak update blog nih..

    Lagipun bila terlalu banyak keje..kepala sofia tak boleh nak fokus nanti nak taip apa..kang abis semua polisi semua functional keluar terpampang pulak kat sini..lagi lah haru..

    Apabila terlalu banyak keje nih..sofia sering sangat rasa mengantuk..tahap giler punye ngantuk la..serious! tengah buat keje nih, tapi tetibe boleh pulak terlelap..muka depan screen computer..memang tak sedar bila masa boleh terlelap..

    Bangun pagi sofia ok je..tak la rasa susah sangat nak bangun..tapi bila dah sampai office, die punye ngantuk tuh ya rabbi...memang perlu kekuatan tinggi la nak kawal..kalo sekadar secawan nescafe..insya-allah tak jalan lah..

    Dah sebab terlalu dasyat sangat rasa mengantuk nih..sofia try elak untuk lunch..sebab for sure petang lagi teruk kalo sofia makan nasi..tuh pun, tak lunch, waktu lunch sofia bantai tido..

    Huhu..tak tahu kenapa boleh dasyat sangat rasa mengantuk sekarang nih..


    Tapi, bila dah tertido, sofia rasa macam antara sedar dengan tak..sebab kadang-kadang sofia tak sedar sofia dah tertido..tapi dalam masa yang sama, hati sofia tetap rasa nak jumpa suami sofia dalam mimpi..

    Sekarng nih, rasa rindu sofia memang kuat sangat kepada suami sofia..lagi sofia cuba alihkan rasa tuh kepada Allah, lagi kuat rasa rindu tuh datang..dan sofia rasa sofia macam kalah..kalah kepada rindu untuk suami sofia..kadang-kadang sofia rasa tak bermaya nak teruskan perjuangan nih..

    Tapi, semakin kuat sofia berharap untuk jumpa dengan suami sofia dalam mimpi..selagi tuh la sofia tidak dapat mimpikan suami sofia..

    Ye..setiap apa yang sofia alami nih semuanya aturan daripada Allah swt..sofia akui..dan tanpa kebenaran Allah swt segalanya tidak akan terjadi, tapi, sofia rasa tak

    1 comments:

    Mr. J said...

    kuatkan & tabahkan semangatmu Sofia. !