Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Test

  • Thursday, June 30, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,

  • Sofia rase sofia dah mula rasainya dah..kepayahan apabila PJJ nih...terutama tang communication..hurmm agak kepayahan apabila kite terpaksa bergantung harap kepada line telefon 100%..

    Sofia pulak sekarang nih jenis tak suka cakap lama sangat kat telefon..tangan sofia senang lenguh bila gayut lama sangat...nak sms sepenuhnya pun payah..nak taip semua..agak leceh...tu jadinya, report harian sofia tak penuh...

    Bila PJJ nih pulak..banyak perkara senang sangat salah paham...yes! amat mudah...sumpah tak sama perasaanya sebelum and selepas kawin..sebelum kita banyak tak kisah sangat sebab, yelah, belum kawin..tiada lah hak mutlak nya...bila dah kawin nih..kita adalah hak mutlaknya 100%..

    Jadi banyak perkara yang bersangkut dengan communication apabila berkaitan dengan isu PJJ..

    So, bagi sesiapa yang confirm akan PJJ nih macam Zie , Iqa korang perlu siap sedia lah mental and fizikal..bukan nak takut kan korang..tapi persediaan awal dari segi mental la..serious tak sama bila dah kawin nih..

    Takpela, apa-apa pun kenalah harunginya dengan tabah dan penuh kesabaran!

    3 comments:

    PussyCat said...

    haruslah kita berusaha minta tukar piah!

    [sutera kasih] said...

    susah ka PJJ kak?ni yg seram nk bekwn ngn org jauh ni huhu..tp PJJ ni bgus jgk kdg2 kan kak..menguji segala2nya hoho

    Redbloodsnow said...

    mmg mental yunk bila PJJ ni. tp zie dh biasa dgn semua ni. tp if part dillah on OPS road block..if kena kat tempat line telecommunication kureng...menjawap zie nangis kerinduan :(

    mcm time sarawak electiona ritu...seminggu tak dpt in touch dgn dillah. luckily dillah baru tahu ada wifi kat tmpt dia stay. baru leh in touch through FB...:)