Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Its Monday!

  • Monday, June 27, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Isnin kembali menjengah kite..well, dah itu memang termaktub dah..kite akan mengadap Isnin lebih kurang 3 kali dalam sebulan..Kebanyakan negeri kat Malaysia, harai bekerja akan bermula dengan hari isnin lah kannn..so, bagi yang bermula hari Isnin, pastinya ada yang akan rasa Monday Blues...

    Bagi sofia pulak...bila isnin je..hurmm, quite boring la...dah la dah mula kerja..bila mula kerja bermakna mula lah perpisahan sofia dengan en suami...boring!! sangat-sangat boring!

    Ada masa sampai tak de mood nak buat kerja...

    Boss..tolong la bagi saya tukar...saya mahu duduk dekat dengan suami saya! saya tak boleh beri komitmen 100%

    1 comments:

    [sutera kasih] said...

    ok baiklah, akak boleh pindah kerja dekat suami akak hehe *wakil boss hihi*