Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bilakah?

  • Tuesday, June 28, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,

  • Serious gile bosan bila kena duduk umah memalam sengsorang nih...mak aihhh...bis tu ape lagi, kena la mr hubby menadah telinga dengar luahan perasaan sofia..sofia rase kalo tetiap malam macam nih..boleh bernanah telinga die..hehe...

    Tapi, sayangku bukan sofia saje nak buat luahan kat abang yer..cume dah kat umah sengsorang...nak luah kan kat sape lagi...huhu..

    Kalo dalam dunia hiburan, terbaru pasal Jimmy yang mahu jaga dan tengok anak die membesar depan mata kannn...haihhh, amatlah memahami perasaan mu tuh Jimmy..bukan kamu je yang merasai perkahwinan berjauhan, tapi sofia pun sama juga...cuma punca berjauhan kita yang berbeza...

    Tapi output nya tetap sama..PJJ...

    1 comments:

    Redbloodsnow said...

    ooo PJJ ek dgn hubby. sama lah kita nnti yunk. senasib kita. zie nnti after married pun akan stay PJJ dgn dillah sampai lah dillah dpt transfer

    nk berhenti kerja...sayang. Sbb gaji dh beso dh. sekurang²nya leh tlg hubby zie nnti kan.