Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Berdua

  • Tuesday, June 28, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,

  • Kalo zaman bujang dulu...hujung minggu sure punya merayap..sehingga ke mana saje..sanggup! pegi melaka ke kl balik hari pun on.....tak de hal la...janji bukan sofia yang drive....


    Zaman before kawin, pepagi lagi dah dating...pegi jogging ke breakfast sesama...kire memang sentiasa la bersama setiap weekend...


    Kene pegi kenduri ke ape ke...walau macam mana pun tetap akan berjumpa jugak setiap minggu..so, bila berjumpa..sure la akan kuar jenjalan...


    Kalo shopping complex kat muar tuh pendek kata sekarang nih, rase dah boring asyik ke situ je...

    Ceit..

    Bila dah kahwin nih, wetex tuh pegi sekali seminggu tuh pun malas...sedangkan nak pegi econsave belakang rumah tuh pun tak kuasa dah...


    Sebab sekarang tak perlu lagi nak kuar-kuar untuk berjumpa sebab memang bila balik Muar sure akan berjumpa dengan mr hubby...

    Memang malas nak keluar..sebab lebih suka duduk rumah sambil tengok tv...

    Tapi, kannn...jadinya dah takde la activity best-best untuk share...

    Teroka tempat baru..tempat makan best-best..dah tak de dah nak test-test...sebab time hujung minggu ni jelah..i'll try my best untuk masak untuk mr hubby...

    2 comments:

    [sutera kasih] said...

    seronoknya tgk org dh kawen ni..hehe

    Redbloodsnow said...

    eh...dh married ek uols? aduhhhhh! zie ketinggalan keretapiiiiiiii. ni yg nk selongkar carik ur wedding entries nih..hehe