Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Akhirnya..Kini Pasti

  • Friday, June 24, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • Yeay...ohh yeah!! ohh yeay!!! ha nih gayanya kalo dah weekend husband n wife...bila masuk je Isnin tangan dah mula menghitung masa untuk ke hari jumaat dah...kalo kat kalendar tuh...abis ari-ari kene pangkah...punye la semangat hari jumaat....hahaha...tuh la realitinya...memang sofia tak sabar-sabar tunggu jumaat...

    Tapi macam hari Ahad lepas..en suami yang hantar sofia balik pontian...bayangkan dalam perjalanan balik tuh sofia moody...bukan moody dengan en suami..tapi moody sebab dah masuk office...arghh!! stress!! en suami dah memang sedia maklum la dengan pe'el sofia nih kan...kalo bab-bab balik pontian je muka dah macam ayam berak kapur...haha



    "Bis, awak tak rase moody ke nak berpisah dengan saya?"

    Kite moody pun sebab nak berpisah dengan en suami...even sebelum nih dah biase jauh-jauh macam nih..tapi bila dah kawin..pastu dah 3 minggu asyik berkepit je..mau tak rase kan bila nak berjauhan...

    sedih maaa...


    Tak sabar nak balik arinih!!

    I miss you so much dear....huhu :((


    Dan apabila tiba je ari jumaat, sofia akan menghitung masa pulak...bila lah nak pukul 5 nih...haih...lambat la pulak masa nih berlalu kalo hari jumaat nih...cepat la..cepat la...

    Dan apabila jumaat..4.59 akan ku pastikan aku lah orang pertama yang akan mem'punch card' yang pertama...hahaha!!

    1 comments:

    [sutera kasih] said...

    nanti kalo sy dh kawen, msti akan rasa cmni jgk kan kak hehe