Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Mula Dah..

  • Friday, April 1, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, please click View Original Post, thank you :)

    Bila masuk hujung minggu je...mind set dah kene bertukar...seperti bak kata power rangers tuh...bila-bila masa jer boleh bertukar jadi color biru, hijau tuh....

    Tapi sofia tak le nak bertukar color..sofia kene tukar mind set sofia dari mengenai keje...bertukar mengenai hidup pulak...orang kata dah tinggal bape bulan nih..dah boleh la try practic kan sikit-sikit...pembahagian antara kerja dan kehidupan...

    Kalo time solo, maybe tak pelah kalo kite nak lebihkan hal-hal keje...tapi bile dah kahwin...kita perempuan, nak atau tak kene jugak sedar tanggungjawab kita sebagai isteri..di mana tempat seorang isteri adalah bersama suaminya...

    Tapi sementara belum kahwin nih, sofia punya mind set kene tukar pada persediaan untuk majlis nanti...masa gerak dengan sangat super duper pantas...pening kepala bile tengok tarikh arinih...DAH APRIL DAH KE??? O.M.G!!!

    Mule lah cuak, ape lagi yang tak siap ek...ape lagi yang tak standby...dah mule lah nak berchecklist...

    Ada masa rase cam semua dah okie...tapi bile balik umah je...macam banyak pulak yang tak siap...haih~~~ pening~~

    0 comments: