Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Menyusun Storyboard

  • Saturday, April 9, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, please click View Original Post, thank you :)

    Akhirnya, dapat jugak videographer untuk majlis nanti..hurmm..pada sofia video lah yang penting sekali bile majlis berlangsung...sebabnya, segala memori akan dirakam..gambar pun yer juga, cuma kalo gambar tuh, rakamannye static..

    Di sebabkan sofia nih yang amat lah cerewet bab video nih..sofia mencari dengan tengok hasil diorang nih dulu baru kita hired die..okiela..quite puas hatilah banding yang lain..ada beza video ngan gambar...even Chibby yang kecik pun tau...but certain orang amik video pun macam play slide powerpoint..sangatlah tak minat benda macam tuh...

    So, bila sofia dah start cuti wedding nanti, orang yang rakam video sofia nanti akan datang untuk bincangkan storyboardnya dengan sofia..

    Diseabakan sofia teramatlah busy bulan April dan May nih...sofia dah mula tengok-tengok video wedding orang lain untuk mendapatkan idea storyboard nanti...

    Sofia arap sangat apa yang sofia planned nih menjadi nanti...

    Btw, video wedding elyana nih antara pilihan hati sofia..sangat hidup videonya..

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    tak lame lg. giliran sofia lak :)

    lily lotus said...

    semoga hasilnya jadi yg terbaik yer :)