Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Krek..Terbahagilah Ia

  • Tuesday, April 5, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, please click View Original Post, thank you :)

    Nih lah peneman sofia yang lagi bape bulan nak genap setahun..pengantara antara sofia dengan family, Mr Syuk atau member-member zaman kat Utem..sangat penting ini..penah zaman belajar kat Utem dlu..handphone sofia selalu kong...macam-macam prob..ade yang tetibe je off...dah terpakse Mr Syuk datang pnjam handphone die...tapi time tuh duk dekat je kat Melaka...heaven gile duk melaka!!! Saya chenta kan Melaka...banyak kenangan manis dan pahit di sana...haih..arap-arap pas kawen nih, dapatlah tukar kat sane...


    Bile dah ade kemudahan..kite patut memaksimumkan segala kemudahan atau gajet yang ade...handphone nih pun banyak kali juga dah jadi mangsa terjun dari tangan...oppss..bukan baling tapi terlepas dari tangan key...tapi jatuh dari tangga atau bercium ngan dinding belum lagi arr...lembut lagi ai ye...

    Jaga maaa...


    Punyelah jaga..tapi kene jugak!! aduh aii!!

    Housing die patah...punyela bile jatuh semua maintain okey je...tapi sekali bile arituh ade solat hajat kat Kolej sempena budak-budak nak exam nih..sofia masuk lah dalam kocek suar jeans...sebab tak bawa beg pun...tuh yang sumbat je dalam kocek..

    Tapi pas dah setle solat...sekali tengok...dah macam nih dah...aiyakkkk...

    Kene kuar duit lagi lah jawabnye nih...

    1 comments:

    Redbloodsnow said...

    HADUIII...SYGNYA YUNKK. CPT PI BELI HOUSING BARU..HEHE