Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ia Tidak Mudah

  • Thursday, April 7, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, please click View Original Post, thank you :)


    Jangan ingat nak kahwin tuh senang okie!! bukan je pasal tanggungjawab yang nak kena pikul..tapi selangkah untuk membina masjid nih pun...sofia dah rase...ya allah...payahnya!!!

    Mane dengan medical check-upnya...ok..fine..nih okie lah..kita amik  cuti untuk setle kan bende nih semua...kalo tak cuti payah pulak kan...


    Ha...yang pasal borang nih..ya allah!! benar-benar menguji..seriously leceh!!

    Mane dengan surat pengesahan bujang ke janda..nih dalam pic nih baru half borang yang sofia kena submit untuk first stage...stage kedua nanti tambah lagi borang..nak tnggu borang second stage lagi...pehhh!!! nasib baik cuti 2 ari..

    Cuti 2 ari..memanng semata-mata setlekan borang-borang ni je!!

    3 comments:

    Redbloodsnow said...

    kat sarawak medical checkup for HIV lom berkuatkuasa lg. leh buat option. so since it x wajib, mls lah zie nk buat medical checkup bagai...HAHA :D

    syazana said...

    baru je selesai interview tadi :)

    PussyCat said...

    haha..aku taktau la apa nasib aku nnt..