Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Again

  • Monday, April 4, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, please click View Original Post, thank you :)

    Opppsss!!! its not me key yang asyik rase tak cukup jer..nih sofia ikut ibu abah pegi cari and AGAIN kain baju...kain baju untuk majlis nanti...aduhhhh...sofia rase selagi tak sampai majlis..selagi tuh la ibu nih nak kunjung ke kedai kain nih...

    Kali nih, ibu kata nak beli kain untuk majlis khatam nanti..so, AGAIN baju bebudak nih...Azirah, Iqa ngn Chibby + Makcik n Husband die...makcik sofia nih yang ajar kitorang ngaji..so, nanti untuk majlis khatam tuh pun..die uruskan...


    Tuh kat tangan sofia ada plastic Watson..dalam tuh ada baju nikah...nak cari tudung..planned nak pakai style tudung lain sikit nanti..tapi....rasenyeeee payah nak dapat...sebab kat Ariani pun takde style yang sofia nak tuh...

    Malas la nak pikir lagi...amik jelah tudung Ariani yang biase tuh...

    Tak larat dah asyik nak pikir pasal baju nih jeeee...penat key!


    Chibby pun dah naik penat...lama sangat pilih kain...stress die time nih!! haha


    Finally, ibu siap jugak!!

    Abah dah tunggu depan pintu dah time nih...

    Sofia pinjam credit card ibu untuk bayarkan...tapi ibu cakap, "balik nanti ibu claimed balik yer..."

    Yerla bu......

    0 comments: