Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tahniah..Mereka Kini Bertukar

  • Sunday, March 20, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, please click View Original Post, Thank you :D

    Tahun 2011!! Dah nak masuk bulan April dah...sofia baru sempat nak update..gile dah penuh sengsawang dalam nih tak di tebas!! sofia super busy..bukan ari biase je busy..tapi weekend pun sofia super damn busy...segalanya nak kena prepare...hanya weekend nih je masa yang ada..wokey!!

    Banyak!! super banyak nak kena buat...duit plak super mengalir cam air!!! arghh!!! mata nih hanya mampu melihat sahaja duit yang mengalir seperti air...laju siot!!! non-stop!! Takde langsung batu ke ketulan ais yang besar nak halang~~



    Well...awal-awal tahun nih...ramai dah yang bertukar status..baik member sofia mahupun cousins sofia...mana yang bujang kini menjadi tunangan orang...ada yang dah tunangan menjadi isteri orang...seronok tengok diorang yang bertukar status..

    To my cousin Mimie...congratulation!!

    Nih cousin on my mom's side..bertunang pada Chinese New Year...


    Nih member sofia, Iqa...member sekamcing satu office...dia pun baru lepas tunang...

    Congrate Iqa~~ hehehe....darah manis youuuuu~~...

    Punyelah tak nak perkataan darah manis tuh...tapi sekarang dah melekat dah kat Iqa...hehee...

    Selamba je sofia pegi majlis Iqa nih pakai gaun...hehe..act sofia lepas nih dah nak ke LCCT untuk attend kursus kat Kedah...so, ai tak sanggup u nak menapak kat Airport tuh ngan baju kurung...so, kire sopan lah jugak kan ai pakai gaun nih...

    Mama Iqa cakap ai nampak kurus pakai baju nih!! suke gile dengar...merah dah pipi!! padahal makin berisi..Syuk baru lepas tegur sofia nampak bulat...haha...

    So, moral of the story..baju juga memainkan peranan untuk menampakkan korang kurus atau sebaliknya....


    Haaa...nih statusnya lain...dari tunangan telah pun menjadi isteri kepada En Fendi...kak long shami...cousin side abah...telah melangsungkan weddingnya pada 25 Januari arituh...

    Congrate kak long...setle dah kan...mesti lapang dah kepala...majlis dah setle...

    Hurmmm bila tengok diorang semua nih dah siap majlis...sure dapat bayang macam mana lapang dan bebasnya rasa...nih selagi tak setle majlis...selagi tuh la dup dap dup dap...tuh tak kena..nih tak kena...sane kurang...sini kurang...mane tak duit sofia cakap cam air....

    Huhu~~~ kini ku sedang hitung hari~~ ^_^

    1 comments:

    stormz said...

    skrg mmg time org tukar status.

    Jom join giveaway aku sop http://bit.ly/gxjpJz