Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Giliran Mereka

  • Friday, March 25, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, please click View Original Post, thank you :)

    Actually cite nih dah lama sofia peruk dalam draft...lama gile..sampai mereka pun dah nak pulang ke Malaysia dah..baru sofia dapat post citer nih...Bonda Mr Syuk ngan Akak Mr Syuk ke Umrah dan akan pulang Sabtu nih...


    2 minggu Mr Syuk membujang kat umah..tapi kire okie la, sofia tengok sepanjang die membujang nih...Mr Syuk sopan je...baik je...tak lah merayap2..

    Bagus-bagus...pandai En Abang bawa diri ea...


    Ramai yang ikut hantar family Mr Syuk nih berlepas...akak and abang die semua ada..sofia pun joined sekali...kitorang gerak time nih area pukul 5 pagi...

    So, maknanya..pkul 4 sofia dah kene bangun untuk bersiap la....ngantukk lah jugak sebab malam stuh sofia baru balik outstation dari Kedah...tapi bila bab family...ku gagahkan juga.. ^_^


    Sure gagahkan juga...sebab..bile tengok budak kecik nih..yang bangun dari 4 pagi..sampai hala ke petang...pun tak tido..gile tahan budak kecik nih...gagah betul budak kecik nih kannn..

    Segar gile tengok diorang time 4 pagi nih...time sampai umah Mr Syuk pagi tuh....riuh suara die...


    Sofia rasa time hantar nih, sofia lah umat paling selekeh..sofia tak larat dah nak cari baju mane-mane..sofia pun main sarung jelah mane yang larat...

    Sofia memang kemana-mana sofia lebih selesa dengan flip flop kat kaki...dah time keje kene pakai heel berinci-inci...so, bile jalan, sofia lagi suke bebas..


    Kami hanya dapat hantar sampai tempat diorang nak check-in je...bile diorang dah turun bawah...kitorang dah tak dapat nak follow la...

    1 comments:

    lily lotus said...

    semoga selamat pulang ke tanahair semula...