Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Aku dan Golf~

  • Wednesday, March 23, 2011
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, please click View Original Post, thank you :)

    Selama nih punya lah tak paham macam mana lah orang boleh syok nau main golf nih...birdie la..par la...huih...memacam term plak tuh...pukul pun alaaaa...cam tuh je....hishh...

    Hahaha...tuh sofia punya pandangan awal sebelum sofia mendalami dan belajar mengenai golf...ceit..siap study tuhhhh...hahaha...actually, kat kolej sofia ada peluang untuk joined kursus golf nih..so why not sofia joined sekali kannn...


    Bila dah joined kursus baru tahu.....kencang gile term-term die...kalah term-term computer taw tak...bak kata sifoo aku...golf nih kalo tengah main...salah gune term, orang lain yang sama main dengar pun boleh pandang ko atas bawah, sambil dalam hati berkata-kata..ape lah kampung nau orang nih...

    So, nasib baik lah sofia joined kursus golf nih dulu sebelum sofia turun padang..hehe


    Pengumuman!! Helloooo...pada sesiapa yang selama nih ingat main golf tak penat and tak berpeluh, sila tarik balik statement anda tuh yer!!

    Sebab ituh la statement sofia jugak sebelum main...bila dah main...tapi nasib baik belum kemaruk lagi lah...mai aiiii!!! peluh gile key!! patut kene sangkut towel kat bahu tuh...serious, jogging pun tak berpeluh macam nih key!!


    Dah lah time main berpeluh...bile balik umah pulak...mai datukkk!!! sofia memang sakit gile tangan..kaki..kejang kejung semua ade weyh!!!

    3 Hari...baru lah hilang segala sengal..kejung kejang semua hilang taw~~

    Tapi...hati nih dah mule tertarik untuk terus bermain golf..hehehe

    2 comments:

    syazana said...

    Sofia nak mintak alamat boleh?
    tolong send dekat email ni noorsyazana_1985@yahoo.com
    kalau ada fb acc sila add syazana.rahmad@yahoo.com.
    HArap2 sofia sudi =)

    zey said...

    lahh...golf ni ke? ingtkan y mcm tiger woods tuh...golf camneh keluar peluh ka?