Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Vacation

  • Thursday, December 2, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Dah hujung-hujung tahun nih..ramai betul yang rancang nak cuti-cuti Malaysia kan...tambahan pulak dah mule cuti sekolah nih....memasing berebut nak ke sana sini....huhu...syokkkk!!!

    Kalo zaman student dulu...time-time macam nihlah time yang di idam-idamkan...sebab dapat berjalan...

    Sape tak suke berjalan....semua orang suka....


    Tapi sekarng nih bila dah keje..macam tak berkesempatan lanngsung nak pikir untuk jalan-jalan makan angin macam nih..

    Haih~~ lagi dah keje...lagi tak dapat rase jalan-jalan ekk~~

    Buat masa nih sofia bukan tak nak amik cuti untuk berjalan-jalan makan angin macam nih...sofia nak..nak sangat..tapi tak boleh...sofia terpaksa save cuti sofia untuk kes-kes urgent...macam yang sedang berlaku nih....sofia bajet nak bawa family sofia jalan lepas Abah Ibu balik haji...tapi...siapa sangka...Abah pulak tak sihat sampai kene masuk ER..huhu...

    Takpelah..tak dapat cuti pun tak pe...janji Abah sofia cepat sihat sepenuhnya dan boleh keluar dari hospital...buat masa nih...tak de ura-ura lagi yang abah sofia akan keluar dari hospital dalam masa terdekat nih...huhu...sedihnya...

    Haziq nak balik Kedah pun postponed..dia terpakse jadi supir dan standby untuk ke mana je sebab ibu dah abis cuti...dah kene masuk kerja...


    Nihlah die yang susahnye bila kiter jauh dari family...nak cuti panjang tak boleh...nak bantu family pun tak boleh...hanya boleh dengar berita dan khabar mereka jer...paling tidak..kalo tak tahan pun...meleleh lah air mata nih berjujuran...huhu...

    0 comments: