Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Uniknya Malaysia

  • Tuesday, December 14, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Sekaran nih tengah havoc citer pasal 1 daerah 1 industri...baru-baru nih ade pameran pasal bende nih kat MITC..dan Mr Syuk terlibat dengan pameran tersebut..barang-barang die antara wakil dari negeri Johor...

    Nasib baik Mr Syuk bawa kamera...so..paha,-paham jela...bile ade bende-bende macam nih..yang best-best nih...memang sofia minta die snap kan...boleh sofia buat story kat sini...hehe...

    Kalo korang tengok picture-picture nih nanti..setiap negeri ade keunikannya tersendiri...bayangkan betapa banyaknya budaya dan adat dalam malaysia nih berbanding dengan negara lain...


    Mr Syuk cakap bende nih semua ad hoc...hari jumaat semua kene pulun siapkan sebab Sabtu dah mula roadshow...gile arr..buat besar-besaran macam nih...tapi preparation die last minute...kalo sofia memang tak berani nak tanggung kerja last minute nih...sakit kepala kot...

    Nih program untuk tahun 2011 pun sofia dah mula kan perancangan dari sekarang nih....


    Ha....korang jangan terkejut bile nampat sign LRT tuh tapi kat booth negeri Melaka...sebenarnye, kat Melaka nih pun ade jugak LRT tapi taklah sebesar dan seluas macam kat KL tuh...yang kat melaka nih cume untuk pelancongan jer...tapi still boleh naik jugak...


    Gaya minangkabau nih mane lagi kan kalo bukan nogori sembilan...bile sebut negeri sembilan nih...ape yang buat sofia terngiang-ngiang ialah masakan diorang...hurmm..memang sedappp...nyummm~~~ dengan masak lomak cili padinye...ikan keli masak sambal...pergh~~ memang syokkk~~


    Okie...nih booth Johor...hurmm awat lah simple sangat...nape tak letak patung kuda kepang ke tarian zapin ke...tuh kan simbol negeri johor...nih simple je camnih...hurmm...saje je kannnn tak nak kasik up pada johor punye....

    Sorryla...nih jer yang Mr Syuk snap kan...die sangat busy time nih...nih die dah amikkan picture nih pun sofia rase terima kasih sangat....

    1 comments:

    Redbloodsnow said...

    malaysia mmg UNIK! suke pic no.1