Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tiba Masanya Menunaikan Janji

  • Monday, December 13, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Actually citer nih sofia dah lama peram as draft...tak publish-publish...citer nih time sebelum mulanye cuti sekolah dulu...

    Bebudak sekolah nih kan dapat result akhir tahun sebelum diorang semua cuti sekolah...so, Chibby nih dapat lah result...sofia pulak janji dengan die...dapat nombor kelas 1-10..along kasi hadiah...


    So, bile dah dapat resultnye...ape lagi...die menuntut lah janjinya...die dapat no.6...sebelum nih bukan main susah lagi die nak pegang ranking top 10..bila janji hadiah...aikkk...cam senang pulak die pegang..mengader!! saje je kan...

    Tapi ape pun...along nampak usaha adik tuh yang nak buat yang terbaik..tak penah-penah study sampai tertido..time exam nih die bersemangat betul study...


    So...Chibby minta kereta control untuk hadiah die...sofia ngan Mr Syuk bawa lah die pegi tempat mainan yang control-control nih...ingat nak bagi die helicopter control tuh...tapi bila bincang balik ngan Mr Syuk..ianya bahaya untuk Chibby nih...die masih belum reti nak control...kang takut berlangggar ngan macam-macam kat umah tuh...


    Chibby minta frontier control...memang best lah kan frontier tuh sebab siap boleh vibrate goyang-goyang pastuh complete siap ada MP3 lagi kereta tu...sekali tengok harga...mak aiii....tak pelah dik...nanti dulu...

    Bukan tak nak bagi..tapi along rase baik bagi kereta biase dulu..pastuh along nak tengok, kalo adik boleh jaga kereta nih elok-elok...pastuh result exam adik tahun depan pun okie..along belikan...


    Huh~~ nasib baik die setuju...bagi die kereta control nih...boleh lah bagi die isi masa lapang kat umah tuh sementara cuti sekolah nih...

    2 comments:

    daydeck86 said...

    maybe Nuffnang dok sibuk bercoti kot

    Redbloodsnow said...

    a'ah tuh ar kan. janji harus dituniakan :)