Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Terasa Macam Isnin

  • Wednesday, December 8, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Hari nih baru sofia mula bekerja setelah bercuti pada hari Isnin dan Selasa..Isnin memang sofia amik cuti..Selasa pulak cuti untuk Awal Muharram..

    Ohhh ye...Salam Maal Hijrah untuk semua umat Islam...Isnin hari tuh sofia busy sangat lah nak update blog...serious busy...pastuh dengan kesihatan sofia yang memang tak elok-elok...bila lama ngadap lappy jer..sure sakit kepala yang amat sangat...batuk tak okie lagi...suara sofia pun still susah nak kuar sampailah hari nih...huhu :((

    So...apa azam untuk tahun baru nih? Kalo ikutkan hati dan perasaan nih...semua sofia nak buat untuk tahun baru nih...cuma mampu ke tak je sofia nak buat...tapi, yang penting..apa yang sofia rancang semuanya mengikut perancangan..

    Yang penting, 3 rancangan utama sofia tahun baru nih..dapat dilaksanakan...

    Amin~~

    0 comments: