Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Temu Janji Lepas Kerja

  • Wednesday, December 8, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Hari nih ade tugas part time yer...dating!! haha....kalo tak ibu yang suruh..sofia mana nak merayap sangat lepas keje...penat kottttt dah ngadap keje sehari suntuk...nak merayap lagi....kem salam lah kan...

    Melainkan merayap untuk pegi shopping tuh...i-allah...kan ku gagahkan jua..haha


    Actually, sofia ade date dengan member ibu...best frens ibu...haha...serious lama gile sofia tak jumpe die...bis time ibu jumpe member-member ibu time bukan sofia ada kat muar...mane nak jumpe...

    Tapi aunty nih duk Pontian sama ngan sofia lah...

    Ibu ada belikan souvenir untuk aunty nih time ibu pegi Mekah dulu...tuh yang ibu minta tolong sofia sampaikan pada aunty...ibu mane lah sempat kan die nak pegi Pontian nih...dengan keadaan abah yang masih lagi light-light jer kesihatan die...sofia memang tak nak bagi pun ibu ke sana sini sangat...ngan keje die bertimbun lagi...memang xlah kannn...


    Takpelah...dah alang-alang dekat je pun ngan sofia...sofia tolong pass kan.... 

    0 comments: