Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tak Sihat

  • Thursday, December 9, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Sofia sebenarnya tak berapa sihat...sejak dari hari Isnin harituh..sampailah sekarang nih...makin teruk sofia rase...sebelum nih hanya batuk sampai suara tak boleh keluar...tapi hari ini...selsema pulak timbul...

    Huwaaaa!!! sofia memang yang senang kena demam..dah tuh kalo kalo kene batuk ngan selsema nih...memanglah...harammm sikit nak cepat baik...

    Tapi nih sofia rase makin tak larat nak ngadap lappy....nyut-nyut dah kepala nih...

    Ubat batuk sofia dah nak masuk botol ketiga..tak juga elok lagi...lagi perit nak bersuara lagi adelah...ape lagi cara nak buat ekk...nak kasik cepat sikit penyakit nih nyah dari badan nih?

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    sofia kje kuat sgt kot...rehat2 la ea..

    Redbloodsnow said...

    alololo...cian dia. hope u recover soon :)