Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sejuk

  • Thursday, December 9, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Bangun pepagi buta untuk ngadap entry dengan keadaan badan yang tak sihat...memang tak mampu untuk bertahan lama..sejukkkk sangat rase pepagi buta nih...lepastuh dengan asyik lah nak bersin jer...huh~ penyudahnye...ngadap lappy sambil menggasak hidung dengan kotak tisu kat sebelah.... 


    Rase tak larat sangat nak buat entry panjang-panjang arinih...tapi nak sambung tido pun tak dapat...kang ade yang terlajak tido pulak nih kang...Jadi sofia try jer lah mane yang mampu untuk ngadap entry nih..rase nak MC..tapi tak boleh...keje sofia tengah berlambak dengan keadaan yang urgent nih kat kolej...huhu...banyak sangat kes-kes alat-alat ICT yang perlu di selenggara...

    5 comments:

    sWeEtdARLiNG said...

    alamakkk best lak nampak sofea minum air... ok, nak pi pantry pekena air panas semug!

    sw33tdarling.com

    argunbdg said...

    kunjungan persahabatan,
    salam kenal dari bandung,
    mohon sudi berkunjung balik ke http://argunbdg.com
    terima kasih :-)

    argunbdg said...

    kunjungan persahabatan,
    salam kenal dari bandung,
    mohon sudi berkunjung balik ke http://argunbdg.com
    terima kasih :-)

    Redbloodsnow said...

    zie suke giler suasan sejuk taw dear. leh tido pulas sepulas pulasnya...hikss :P

    Redbloodsnow said...

    zie suke giler suasan sejuk taw dear. leh tido pulas sepulas pulasnya...hikss :P