Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Saya Mahu Pembantunya

  • Tuesday, December 14, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Dari minggu lepas lagi sofia menceceh kat twitter ngan facebook bile tengok citer lagenda kat tv9 nih...jadiklah kekanak riang sekejap layan citer nih...memang best lah citer putera katak nih...sofia dah tengok banyak versi citer nih...even citer taiwan sekali pun...memang sofia kemaruk ngan citer macam nih...fairytale...hehe

    Even macam lawak tak masuk akal citer macam nih...pada sofia okielah...lepaskan sikit stress tuh lepas keje...sebab citer nih sangat cute dan lawak...dengan suara en katak nye...memanglah patut orang cakap macam suara katak panggil hujan...sekarang sofia paham kenapa ade andaian macam tuh...

    Tapi dalam citer lagenda nih...sofia tak minat pada si puteranya...tapi sofia minat pada pembantu putera tuh..boleh tak pilih macam tuh? hehe...dan sofia rase lah kan...dalam citer putera katak tuh pun...Nora Danish mesti pilih pembantu die tuh (memandai jer ubah story..mengalahkan director kan...)


    Perghh...tapi kalo nak kena cium katak tuh....mak aiii...memang lah kan...rase azab betul...sofia nak pegang katak pun tak sanggup...dulu time study form 4 kan ade experiment bende nih semua...ingat sofia buat ke? takkkk....sofia minta permission cikgu sofia sebab sofia memang tak boleh tengok....takut pengsan...cikgu pun bile dengar sofia cakap takut pengsan...ape lagi...die pun bagi lah kan permission...hehehe

    Sebelum tuh...korang kalo nak tengok prince frog versi taiwan..boleh try carik kat youtube...versi taiwan nih lagi lah super duper lawak...memang guling-guling tengok citer nih...

    2 comments:

    zey said...

    yup. nora danish should be with the pembantu tu...
    n akak dia dapat putera katak tu,
    sebab akak dia kan benci ngn katak tu..ho.ho.

    syazana said...

    saya pon mahu pembantunya jugaaa...hehehe