Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sangat Memerlukannya Masa Ini

  • Wednesday, December 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Rase dah lama sangat sofia tak merehatkan badan kat tempat nih....huhu...rindu!!

    Bukan rindu ape...rindu nak rest kan badan...patut rase susah je nak bendung penat nih....


    Before nih super busy...kalo cuti pun sofia memang tak sempat nak pegi terapi sebab masa cuti yang ada memang untuk adik-adik sofia...kalo sofia pegi terapi, sure lah adik-adik sofia tak boleh ikut...tak mau lah cam tuh....

    Masa yang ada harus dihargai dan digunakan sebaiknya...


    So..sekarang bila abah, ibu ngan haziq dah balik...sudah tiba masanya untuk sofia pikirkan untuk memanjakan diri nih yang sangat kepenatan dan kelayuan ini...

    Tapi ape pun kene tunggu abah discharge dari hospital dulu arr...kalo tak pegi sini pun tak gune...ati tak tenang maa~~

    1 comments: