Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Mula Berjinak

  • Monday, December 13, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Budak Chibby nih dah mula berjinak-jinak dengan camera...picture-picture yang dia amik majority nya memang cantik lah..umur 9 tahun dan boleh main dengan camera besar-besar...boleh editing gambar sikit-sikit...pada sofia tuh dah cukup baik...compare dengan diri sofia dulu...haih~~ jauh beza~~

    Time 9 tahun nih...kalo main...tahu main anak patung....main mainan masak-masak...tapi Chibby nih tak...sofia tengok...die nih  banyak mainan dengan gadget-gadget macam kamera...main game tak kire online atau PS ke ape-ape lah jenis game sekarang...sampai abah ibu tak bagi die ngadap lappy sehari suntuk sebab die penah demam sebab ngadap lappy 24 jam...


    So, bile die dah tak dapat nak main game...tuh yang die beralih pulak main camera nih...dah tuh...cara nak kreatif kan gambar-gambar yang di ambil guna kamera pun  die akan menggoogle...

    Nih...sekarang die tengok akak-akak die asyik ngadap blog jer manjang...sekarang nih die sendiri pun nak buat blog...tunggu jerla...sofia yakin die boleh buat sendiri punye...

    Sedangkan facebook die boleh jadik cikgu pada makcik-makcik ngan ibu sofia cara nak gunakan facebook...ape ntah lagi blogging...taip jer...luahkan jer ape yang korang nak citer kan....

    Actually, ada banyak lagi picture die amik...tapi sofia tak boleh nak upload lah...picture tuh semua picture dalam umah...ade sikit sexy la...

    2 comments:

    ░♥si lampu neon♥░ said...

    AMBOIII SUNGGUH BIJAK BUDAK KECIK NIHH

    zey said...

    pic yang 1st tu was the best pic he ever captured!
    mnelah taw nnt naik skolah menengah dia wat part tyme photographer.. xdelah stiap kali cuti skolah cakap dia bosan je..huh!