Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Muafakat

  • Wednesday, December 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Gathering? Berkumpul? Memang best kan...terutama bila adik-beradik kumpul sama-sama....wahhh..memang meriah...macam-macam perangai keluar...haha...

    Nak-nak adik-adik sofia nih jenis yang kaki sakat antara satu sama lain...memang lawak tengok diorang bergelut...

    Bagi sofia ngan adik-adik...kalo bergelut laki perempuan nih...ala...tak heran dah...sebab tuh la cara kami bermesra...


    Nih ari Sabtu lepas...siangnye umah tokmi buat kenduri...

    Belah malam pulak..kami berkumpul adik-beradik makan luar maaa....kesian Haziq...teringin nak makan tomyam thai...

    Eah bukan die je..termasuk Abah ngan Ibu sekali...


    Sofia saje je bawa diorang makan luar..sebab Haziq dah nak balik Kedah nanti...tuh bawa diorang pegi makan...

    Abah ibu pulak tak joined sebab tunggu umah takut ada orang datang..buat masa nih memang umah tuh tengah hot..almaklumlah...ramai nak ziarah lepas diorang pegi haji nih...

    1 comments:

    Redbloodsnow said...

    mmg best woo gathering reramai. x kesah lah dgn family or kkwn. yg penting BEST! hehe