Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Memang Menjilat Jari

  • Friday, December 17, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Memang sedappp!!! enak hingga menjilat jari okie makanan nih....nyummmyy!!!

    Sofia tak sure kat tempat lain panggil ape...tapi sofia n family panggil makanan nih pedal...memang sedapp!! sofia memang suke sangat makan pedal nih...cume time tengah belajar...abah sofia memang tak bagi langsung anak-anak die yang tengah belajar makan bende-bende macam nih....


    Tapi bile dah keje nih...abah sofia tak larang...tuh yang bile dah jumpe nih jadinye pantang jumpe...sure nak ngap satu paling tidak un...tapi bile dah ngap satu...tak cukup..sure nak tambah lagi kannn...

    Kalo kat Pontian nih tetiap Isnin ade pasar malam...jadi sofia boleh dapat pedal sambal nih kat sini...memang best sambal die...pedas ngan manis...satu cucuk nih harga die RM1.50..boleh lah kan...sofia tak beli banyak sangat...cume 1-3 jer...kalo banyak sangat nanti takut muak pulak....

    Makanan nih memang best..terutama bile gigit pedal nih..ade juicy sikit...hurm..nyummm!!

    1 comments:

    Eyra Rizal: Your MUA said...

    PROMOTION MAKEUP CLASS AWAL TAHUN!!!! BASIC TO ADVANCE CLASS (RM350 retail)
    PROMO PRICE: RM295 ONLY!!!! LIMITED SEATS!
    DATE: 9/1/2011 & 30/1/2011 (PICK 1)
    PLACE: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM(NEXT TO PTPL)

    REGISTRATION WILL BE CLOSING ON 1/1/2011
    CALL/SMS 016-2128740 (EYRA RIZAL) TO REGISTER.
    *STUDENTS WILL BE ABLE TO JOIN E.R TOUCH TEAM.