Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lunch Time

  • Wednesday, December 8, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Kejap jer dah masuk waktu makan tengah hari....pejam celik pejam celik...kang kejap jer lagi dah nak balik pulak...mane nak perasan masa berjalan...yang tahu cuma nak keje nih setle cepat jer...sofia kalo boleh memang tak nak tangguh keje...sebolehnya nak jer setle cepat...mane tahu kot-kot ape berlaku..emergency ke...kerja dah setle...senang lah skit nak cuti ke ape kannn...

    So...apa buat bila dah tiba masa untuk lunch? 


    Sofia jenis yang makan berat terus waktu pagi...ambik nasi ke mee ke ape bende lah yang berat-berat menu nya....bila tengah hari...perut sofia selalu masih kenyang lagi...so..time tengah hari nih sofia selalu cover tido kejap...dapat 15 minit pun jadiklah...nak kasik segar balik untuk masuk keje petangnya pulak...

    Bukan malas...tapi nak segar bila ngadap keje...baru syok nak buat keje...baru lah dapat fikir dengan tenang kan bile dah tak penat..hehe....

    1 comments:

    sWeEtdARLiNG said...

    mmg berat bontot laa nak merayap lepas keje kaaan... melainkan kalau dah penting sangat, terpaksa laa

    sw33tdarling.com