Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Love & Passion

To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


Ha..nih pun entry yang dah lama peram...baru teringat..entry nih tak setle lagi...

Entry nih sambungan citer dari entry yang sofia citer..sofia pegi Negeri Sembilan dan Melaka tuh...nak tahu ape yang sofia buat...hah!! nih lah keje nyer...

Interview orang..staf-staf Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan dan Melaka...nih untuk simpanan dokumentasi kolej kitorang...


Sambil sharing maklumat..sofia ngan yang lain pun tengok-tengok cara pengurusan kolej nih...almaklumlah...kolej mereka dah lama ditubuhkan..bak kata orang senior lah...tuh yang kami yang junior nih datang nak nuntut ilmu...


AJK dokumentasi yang berusaha bersungguh-sungguh nak setle kan kerja yang di amanahkan...


Diorang nih semua pensyarah taw...kat sini...pensyarah bukan jer kene mengajar tapi juga akan terlibat dengan kerja atau bidang-bidang tugas lain...

0 comments: