Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lama Tak Bawa Jalan-Jalan

  • Monday, December 13, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Sangat lama dah tak bawa jenjalan...asyik lah bawa tuan die jer...kali nih kite bawa pulak si bayu nih jenjalan...ohh yer...adik-beradik die nih kan ade 5 kembar taw sebenarnye...tapi...akhirnya...hanya si bayu niih jelah yang survive..yang lain semua tak kuat...most of them kena makan dengan kucing yang sangat nak kene baling!! huh~~


    Ha..tuh yang bermerah-merah kat kepala si bayu tuh...sofia yang buat...hehe..ibu sofia marah betul sofia cacatkan anak angkat die nih...hehe...sebenarnye, sofia ingat nak kasi warna sikit pastu nak sikat macam beckham..kasik jambul sikit...tapi die nih tak gheti diam....rosak semuanya....tuh yang color die pun cam terabur sikit...


    Time nih sebenarnye, sofia nak bawa die pegi kedai rabbit...nak carikan pasangan baru....tapi kedai tuh tutup pulak...

    Abah pulak pesan nak makan tomyam thailand....tuh yang terpakselah angkut je si bayu nih pegi kedai makan..


    Si bayu nih pun makan sama ngan kitorang satu meja....sape kate rabbit nih makan sayur jer ke dedak je...tak lah...bayu kitorang nih...makan keropok...time makan tuh..kitorang order keropok....pastuh die asyik lah nak menjengah tengok kitorang semua makan...kitorang bagi die keropok...mak aii....bertambah-tambah makan taw....cume kuah tomyam jer kitorang tak penah bagi try lagi...hehe

    1 comments:

    Miss D said...

    hehehe. teringat kat kambing ayah dulu, makan nasi..... :)